Heb je vragen, of wil je een afspraak inplannen, neem dan contact op met onze ervaringsdeskundigen.


Brenda Grund (NL- Nederlands & Engels)

Brenda heeft jarenlange werkervaring met het werken met eetstoornissen bij vrouwen.
Recentelijk heeft zij onderzoek gedaan naar passende behandelmethoden bij vrouwen met autisme (ASS) die tevens anorexia nervosa hebben (AN). Zelf heeft zij eerstehands ervaring met de combinatie van Autisme en Anorexia en kan je helpen met praktische tips om het leven gemakkelijker te maken met Autisme en voeding.

Expertise:

✓ Zelfacceptatie gericht op het aanwezige Autisme
✓ Omgaan met behoefte aan controle
✓ Omgaan met overprikkeling
✓ Wederzijdse beïnvloeding van Anorexia en een autismespectrumstoornis
✓ Gezonde voeding, een gezond eetpatroon en
de behoeften van het lichaam met betrekking tot voeding


Natalie Vogel (NL- Nederlands)

Natalie is persoonlijk begeleider en past hierbij haar eigen ervaring met anorexia (AN) en autisme (ASS) toe. Zij heeft voor deze opleiding gekozen na haar eigen herstel van een eetstoornis. Vanuit haar eigen ervaring weet ze hoe moeilijk het onderwerp voeding kan zijn wanneer iemand ook autisme heeft. Natalie heeft een open houding en luistert naar je zonder oordeel. De kennis die zij persoonlijk en op eerder werkgebied heeft opgedaan zet zij daar waar passend in tijdens de gesprekken.

Expertise:

✓ Helpen bij het behalen van jouw persoonlijke doelen in haalbare stappen
✓ Gezonde keuzes maken op het gebied van vrienden en relaties
✓ Gezonde keuzes maken met betrekking tot overprikkeling en energiemanagement
✓ Wederzijdse beïnvloeding van Anorexia en een autismespectrumstoornis
✓ Gezonde voeding, een gezond eetpatroon en de behoeften van het lichaam met betrekking tot voeding


Heather Proctor (USA- English)


Expertise:

Heather heeft begrip en respect voor je gevoelens en behoeften en deelt informatie en methoden met je die vanuit haar persoonlijke ervaring effectief zijn geweest en die je kunt gebruiken om verbetering op het gebied van eten en op andere levensgebieden te realiseren.
Zelf heeft zij eerstehands ervaring met de combinatie van Autisme en Anorexia en kan je helpen met praktische tips om het leven gemakkelijker te maken met Autisme en voeding.

✓ Voorlichting over manieren om om te gaan met je behoefte aan excessieve controle/ rigiditeit en angst en het delen van effectieve manieren om rust en kalmte en te vergroten.
✓ Delen van informatie over de wederzijdse beïnvloeding van anorexia en autisme en het helpen bij het vinden van manieren om hiermee om te gaan.
✓ Bespreken van effectieve methoden om om te gaan met een gebrek aan eetlust, niet willen eten en ongewenste gedachten en overtuigingen met betrekking tot eten en voeding.
✓ Helpen omgaan met de fysieke sensaties van het verteren van voeding.
✓ Bespreken van keuzes in voedingsmiddelen en voedingsplannen die je voedingsbehoeften ondersteunen en tegelijkertijd rekening houden met wat je prettig en onprettig vindt.